logo Cordaan

Altijd en overal de juiste huisstijl

Zorgaanbieder Cordaan ondersteunt en verzorgt haar cliënten op veel verschillende locaties. Medewerkers corresponderen vanaf iedere locatie en met verschillende devices in huisstijl en moeten de daarvoor benodigde documenten eenvoudig kunnen genereren. DocSys is de cloud-oplossing die het voor de medewerkers van Cordaan mogelijk maakt om in SharePoint en Office365 altijd en overal in de juiste huisstijl te communiceren.

Klant Cordaan
Sinds 2015

Integratie Office 365 en SharePoint

Cordaan heeft bij de herinrichting van haar ICT-landschap gekozen voor Office 365 en SharePoint, zodat medewerkers op elk moment, vanaf elke locatie en met ieder apparaat toegang kunnen krijgen tot de benodigde informatie. Parallel aan de implementatie van de digitale werkomgeving is ook gekeken naar een oplossing voor het eenvoudig genereren van documenten in de juiste huisstijl. DocSys verzorgt de huisstijl in Office Online en integreert volledig met SharePoint en OneDrive for Business.

Documenten en presentaties altijd in huisstijl

DocSys biedt de medewerkers van Cordaan een aantal slimme huisstijlmodellen die vanaf iedere locatie te openen en eenvoudig samen te stellen zijn. Hierdoor kunnen de medewerkers van Cordaan altijd PowerPointpresentaties, brieven en e-mails in huisstijl maken.

E-mailhandtekening in huisstijl

Ook e-mails worden met DocSys in Outlook automatisch voorzien van een handtekening in de juiste huisstijl. Dit geldt ook voor smartphones en tablets die gebruikmaken van de Outlook Web App (OWA).

Koppeling BIG-register

Dankzij de koppeling met het BIG-register binnen DocSys is het voor Cordaan mogelijk om periodiek te controleren of registraties nog geldig zijn. Wijzigingen in het BIG-register worden automatisch gesignaleerd en verwerkt, zodat Cordaan zeker dat hun BIG-data en dus de medische gegevens altijd correct en actueel zijn.

Over Cordaan

Cordaan biedt vanuit vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk en Nieuw-Vennep zorg en ondersteuning aan ruim 20.000 cliënten. Het cliëntenbestand bestaat uit mensen die korte of lange tijd zijn aangewezen op verzorging en verpleging, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met chronische psychische problemen. Met 5.400 medewerkers en ruim 2.000 vrijwilligers probeert Cordaan haar cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Het liefst in hun eigen omgeving en in hun eigen huis, maar als dat niet kan, in een zorgomgeving waar mensen zich veilig voelen.

"Of onze mensen nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken, dankzij DocSys is ieder document dat gemaakt wordt en iedere e-mail die verstuurd wordt altijd in Cordaan huisstijl. Dat levert een flinke bijdrage aan onze professionele uitstraling"
Nadia Pignato
Senior Communicatieadviseur Cordaan
Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
CTA small
  Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico