logo Belastingdienst

Workflow management en digitale dossiers

De Europese Aanbesteding van de Belastingdienst is verlengd, waardoor DocSys weer voor meerdere jaren het documentgeneratorsysteem levert. Het inzetten van een documentgenerator sluit aan bij de geautomatiseerde manier van werken bij de Belastingdienst.

Klant Belastingdienst
Sinds 2017

Procesoptimalisatie

De kantoren van de Belastingdienst zijn voorzien van geïntegreerde IT-ondersteuning op basis van workflow management en digitale dossiers. DocSys is onderdeel van deze geïntegreerde IT-oplossing en wordt ook de komende jaren door alle medewerkers gebruikt voor uitgaande documenten.

Snel, eenvoudig en efficiënt documenten genereren

DocSys heeft het intern ontwikkelde Modellenboek vervangen. Deze applicatie werd door duizenden medewerkers gebruikt en bevatte bijna 2.000 verschillende modellen. Naar schatting werden er jaarlijks een paar miljoen brieven gegenereerd. DocSys is in de loop van de jaren op veel meer afdelingen ingezet en wordt door 15.000 medewerkers gebruikt die nu jaarlijks eenvoudig miljoenen brieven genereren, in de juiste huisstijl, met de meest actuele gegevens en met zo min mogelijk risico op fouten, omdat kopiëren en plakken niet meer nodig is.

Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
Group 23
  Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico