Over ons

B-ware Business Software is de ontwikkelaar en leverancier van DocSys. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met huisstijlautomatisering en het vereenvoudigen en optimaliseren van documentcreatie.
Scroll verder

Ruim 30 jaar specialist in documentcreatie

Wij zorgen dat onze klanten eenvoudig en snel, foutloze professionele documenten maken, delen en archiveren. Tekstdocumenten zoals brieven, offertes, contracten, memo’s en rapporten, maar ook presentaties, spreadsheets, e-mails, digitale nieuwsbrieven en meer.

Allemaal vanuit één applicatie

Tijdrovende, foutgevoelige handelingen zoals het overtypen en kopiëren van gegevens behoren tot het verleden doordat de benodigde informatie rechtstreeks uit de systemen gehaald wordt. Informatie die niet vastgelegd kan worden in de huidige systemen kan gestandaardiseerd worden in de vorm van standaarddocumenten en intelligente tekstblokken. Modellen voor documenten zijn snel te openen en de juiste inhoud is met enkele muisklikken te genereren. Foutloos en altijd in de juiste huisstijl. Documenten kunnen geautomatiseerd worden gedeeld, geprint en/of opgeslagen op de gewenste locatie.

Product

DocSys is de totaaloplossing in documentcreatie

DocSys is een softwareapplicatie met slimme, flexibele modules waarmee je snel en efficiënt documenten kunt maken en beheren en gegevens uit andere systemen en databases aan elkaar kunt koppelen.
Ontdek meer
CTA 3 575x625

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico