logo De Wooncompagnie

Verbeteren van de werkprocessen

Een van de doelstellingen van De Wooncompanie is het verbeteren van de werkprocessen. Binnen de organisatie is het cruciaal dat alle documenten worden opgeslagen met minimale inspanning voor de gebruiker en dat metadata geautomatiseerd wordt toegevoegd.

Klant De Wooncompagnie
Sinds 2009

Integratie met andere systemen

Door de open architectuur van DocSys zijn eenvoudig koppelingen te realiseren met andere systemen, waardoor bepaalde gegevens en onderdelen automatisch worden opgehaald. Op basis van het gekozen documentmodel worden de juiste onderdelen met de meest actuele gegevens toegevoegd. Hierdoor hoeven gegevens niet uit andere, verouderde documenten gekopieerd of overgetypt te worden. Dit is een stuk efficiënter en voorkomt fouten.

Veilige opslag

Een andere reden om voor DocSys te kiezen is de integratie van DocSys met DMS eWorX. Alle documenten worden altijd in het DMS opgeslagen, ook bij hergebruik van documenten en digitale communicatie, zoals mailings. DocSys slaat bij een massamailing zowel het bericht als de bijlage op in het persoonlijke dossier, waardoor alle correspondentie op een centrale plek wordt gearchiveerd.

Over Wooncompagnie

Woningcorporatie Wooncompagnie uit Hoorn bezit ruim 13.000 woningen, verspreid over 14 gemeenten in Noord-Holland. De thema’s voor de komende jaren zijn: ‘maatschappelijk presteren’, ‘duurzaam investeren’ en ‘innovatief ondernemen’. Daarom investeert Wooncompagnie in maatschappelijk vastgoed (scholen, buurthuizen en sportvelden), energie en duurzaamheid.

"De medewerkers vinden het erg prettig dat de trefwoorden automatisch worden ingevuld bij het maken van een document. Als ICT-verantwoordelijke vind ik het belangrijk dat ik met DocSys 100% garantie heb op het invoeren van alle documenten in het DMS. Hierdoor kan ik met een gerust hart zeggen dat we de doelstellingen en resultaten halen met deze investering."
René Mackenbach
Hoofd ICT Wooncompagnie
Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
CTA small
  Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico