logo NS

Uniforme uitstraling

NS is één van de eerste grote klanten van DocSys en heeft de migratie van desktop naar online nog meegemaakt. Voor de NS stond het omzetten van alle soorten desktop clients (van Citrix tot roaming profiles en SharePoint) naar een volledig online te gebruiken systeem en het verhogen van de inzetbaarheid centraal. Dankzij de toevoeging van de module printerladeaansturing is het printen van documenten een stuk eenvoudig geworden en wordt er veel minder papier verspild.

Klant NS
Sinds 2004

Alle documentonderdelen altijd in juiste huisstijl

Met DocSys wordt automatisch de e-mailhandtekening in Outlook gegenereerd en zijn Word tekstdocumenten, posters en PowerPointpresentaties altijd in de juiste huisstijl opgemaakt. Daarnaast is DocSys uitgebreid met de mogelijkheid om grafieken en tabellen in NS-huisstijl te maken en is ook de e-mail pay-off aan de e-mailhandtekening toegevoegd.

Printerladeaansturing

Voor de NS is het printernetwerk éénmalig centraal ingesteld, zodat bij het afdrukken van documenten altijd de lade met de juiste papiersoort gekozen wordt. Instellingen zijn per type document (brief, memo, offerte, rapport, etc.) ingevoerd en verschillende bladzijden of secties kunnen op verschillende papiersoorten worden geprint, zoals het afdrukken van de eerste pagina op briefpapier en de overige pagina’s op volgpapier. De DocSys Central Tray Manager zorgt er binnen de NS voor dat ieder document automatisch op de juiste manier wordt geprint. De medewerkers hoeven nooit meer eerst het huisstijlpapier in de printer leggen, de juiste lade te selecteren en te hopen dat iemand anders niet in de tussentijd een printopdracht verstuurt. Het printen is hiermee niet alleen een stuk eenvoudiger geworden, maar zorgt er ook voor dat er geen papier meer wordt verspild door verkeerde printopdrachten

Over NS

In 1837 wordt het eerste spoorwegbedrijf en de voorloper van de NS opgericht, de Hollandsche IJzeren Spoorweg Maatschappij (HIJSM). Met de aanleg van nieuwe spoorlijnen wil het nog niet zo vlotten en in 1860 wordt De Maatschappij tot Exploitatie van Staatsspoorwegen (SS) opgericht, een particulier bedrijf dat de meeste lijnen van de staat mag gaan exploiteren.

De SS en de HIJSM werken vanaf 1917 samen in een belangengemeenschap onder de naam Nederlandsche Spoorwegen, afgekort NS. Beide maatschappijen blijven wel zelfstandig en doen hun eigen werk. In 1937 fuseren de HIJSM en de SS tot NV Nederlandse Spoorwegen (NS), een zelfstandige vennootschap waarvan alle aandelen op 1 januari 1938 in handen komen van de staat.

Het Nederlandse spoorwegnet is het op twee na drukste spoorwegnet ter wereld en het drukste in Europa. NS bestaat uit meerdere bedrijven die intensief samenwerken, maar die tegelijkertijd vrij zelfstandig opereren (NS Holding, NS Reizigers, NS Poort, Abellio, NedTrain). Bij NS werken ruim 20.000 mensen.

"Vanaf het begin hebben wij de mogelijkheden gezien van DocSys. Een van de kernwaarden van NS is betrouwbaarheid. Wij eisen dit ook van onze leveranciers. Al jaren helpt DocSys op gebruikersvriendelijke en eenvoudige wijze bij het borgen van de huisstijl. Als organisatie maken wij een transitie naar marktwerking en klantgerichtheid. DocSys heeft het bijvoorbeeld mijn interne klant makkelijker gemaakt om efficiënt van Office 2003 naar Office 2010 over te stappen."

Evert-Jan van Himbergen - Projectmanager Corporate Identity NS

Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
Group 23
  Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico