logo Strukton

Diverse identiteiten in één systeem

Strukton heeft verschillende werkmaatschappijen en daardoor binnen dezelfde organisatie te maken met diverse logo’s, divisiebenamingen en adressen. Hierdoor was corresponderen in de juiste huisstijl ingewikkeld. Medewerkers moesten altijd nadenken over welk logo en welke gegevens ze moesten gebruiken en op welke plek wat moest staan.

Klant Strukton
Sinds 2007

Het vereenvoudigen van het maken van documenten in de juiste huisstijl, overzichtelijk beheer en eenvoudig gebruik, stonden daarom hoog op de prioriteitenlijst bij de selectie van een nieuw document creatiesysteem. De centrale vraag van Strukton was: hoe kunnen we borgen dat alle documenten van de diverse werkmaatschappijen in de juiste huisstijl en voorzien van de juiste bedrijfsgegevens de deur uitgaan?

Eenvoudige integratie met Office modules

De modules van DocSys passen als legoblokjes op alle Officeproducten en kunnen meerdere talen, entiteiten en versies van Office aan. De medewerkers van Strukton gebruiken DocSys voor Word documenten en de e-mailhandtekening in Outlook.

Eén model voor meerdere identiteiten

Met de Multi Label Manager kan Strukton makkelijk op centraal niveau identiteiten toevoegen en wijzigen. Door de Webbased architectuur van DocSys zijn wijzigingen en toevoegingen direct voor alle medewerkers beschikbaar. Iedereen werkt dus altijd met actuele gegevens. Dit bespaart Strukton tijd en geld, omdat de huisstijl en alle gegevens op de juiste manier door iedereen worden gebruikt, zonder dat er steeds gekopieerd en geplakt moet worden uit lokaal opgeslagen en daarmee verouderde documenten.

Over Strukton

Strukton is in 1918 ontstaan als bouwbedrijf van de Nederlandse Spoorwegen voor het realiseren van het hoofdkantoor. Dit gebouw, de Inktpot, is nu het hoofdkantoor van ProRail.

In 1921 is dit het bedrijf dat de Inktpot heeft gerealiseerd als apart bedrijf verdergegaan. In 1974 is na een fusie met het Deense bouwbedrijf Christiani & Nielsen de naam veranderd in Strukton.

Inmiddels is Strukton een belangrijke speler in Europa op het gebied van duurzame infrastructuur. Het bedrijf is actief in de spoormarkt en in de civiele markt. Strukton rekent Italië, Zweden, Nederland, Denemarken en België tot zijn thuislanden en telt ruim 4.000 medewerkers.

"Voor ons was het cruciaal dat het huisstijlsysteem eenvoudig door de werkmaatschappijen te gebruiken is én het beheer en onderhoud ons geen kopzorgen geeft. Wij kunnen zeer eenvoudig bedrijfsonderdelen toevoegen en wijzigen, terwijl de huisstijl volledig wordt geborgd. Doordat de modellen via het web worden geactualiseerd is onze IT-afdeling ook zeer tevreden met deze oplossing en gaat elk document bij elke werkmaatschappij in de juiste stijl de deur uit."
Esther Gruter
Communicatie Strukton
Group 23
  Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico