Ontwikkelingen

DocSys op Zorg & ICT van 9 t/m 11 april 2024

Van 9 t/m 11 april vindt Zorg & ICT plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Zorg & ICT is het grootste health tech event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek waar je je als zorgprofessional kunt laten informeren en inspireren door slimme technologieën en innovatieve oplossingen die bijdragen de transformatie van de zorg.

Samen werken we aan een duurzame en toekomstbestendige zorg, samen worden we ‘fit for the future’!

Op de beurs is veel aandacht voor o.a databeschikbaarheid, virtuele zorg en zorg op afstand. Actuele speerpunten waarop DocSys je volledig kan ontzorgen, zodat er tijd over blijft voor wat echt belangrijk is: het bieden van zorg aan je patiënten en cliënten.

Databeschikbaarheid

Met DocSys hebben zorgprofessionals snel toegang tot relevante documenten, zoals patiëntendossiers, beleidsdocumenten en protocollen. Door geautomatiseerde workflows en slimme zoekfuncties te gebruiken, kunnen zorginstellingen documenten efficiënter organiseren en gemakkelijk terugvinden. Dit verhoogt de productiviteit en zorgt ervoor dat essentiële informatie met de meest actuele gegevens altijd beschikbaar is.

Zorg op afstand en virtuele zorg

Voor zorginstellingen die ook zorg op afstand bieden, helpt DocSys bij het stroomlijnen van de documentatie en communicatie tussen zorgverleners en patiënten. Door gebruik te maken van de sjabloon- en automatiseringsmogelijkheden van DocSys, kunnen zorginstellingen gemakkelijk aangepaste documenten genereren, zoals behandelplannen, instructies en rapporten voor zorg op afstand. Dit verhoogt de kwaliteit van de zorg, zelfs wanneer fysieke interactie beperkt is.

Meer weten over hoe DocSys zorginstellingen kan helpen om efficiënter en veiliger te werken? Je vindt ons in de stand van De Brinc Intrakoopcommunity 07.B114. Onze collega’s vertellen je alles over hoe je verschillende processen in je organisatie succesvol kunt digitaliseren, optimaliseren en automatiseren.

Meer informatie over Zorg & ICT: www.zorg-en-ict.nl

Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
Group 23

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico