Ontwikkelingen

Integratie ANVA en iDOS om snel en efficiënt polissen op te stellen

Worden er in je organisatie door bijvoorbeeld een eerdere fusie verschillende systemen en ANVA-omgevingen gebruikt om polissen op te stellen? Binnen DocSys zijn alle systemen en koppelingen geïntegreerd, waardoor alle afdelingen in staat zijn met één documentgenerator uniforme polissen op te stellen.

ANVA-omgevingen

Als er meerdere ANVA-omgevingen zijn ingericht waarin verschillende codes gebruikt worden voor dezelfde documentonderdelen, dan is op één plek gebruikmaken van deze gegevens en ze verwerken tot exact dezelfde documenten een uitdaging, maar niet met DocSys! In DocSys is het namelijk mogelijk om te kiezen vanuit welke ANVA-omgeving de gegevens gehaald moeten worden en zelfs op basis van verschillende gegevens, worden de polissen van alle afdelingen automatisch op dezelfde manier opgesteld. Handig én efficiënt!

Objectenlijsten uit iDOS

In de online webapplicatie iDOS wordt de polisdata vastgelegd, gemuteerd en gedeeld. DocSys haalt op basis van het polisnummer de meest actuele objectenlijst(en) met aanvullende objectdata, huidige verzekeringswaarde en de betreffende dekking uit iDOS. Deze gegevens worden ook automatisch ingevuld en samen met de ANVA-gegevens verwerkt tot een polis.

Vaste tekstonderdelen

De polis wordt op basis van standaard tekstblokken en tekstonderdelen automatisch in de juiste huisstijl gegenereerd. Is een tekstuele aanpassing van een standaard clausule nodig? Geen probleem! Met de editor die bij een aantal vooraf ingestelde tekstblokken te gebruiken is, is een aanpassing eenvoudig door te voeren.

Automatische berekeningen

Met de gegevens uit iDOS kun je de berekeningen op het polisblad direct automatisch uit laten voeren en deze worden overzichtelijk onder elkaar gepresenteerd. Met name bij brandpolissen die soms uit ruim driehonderd objecten kunnen bestaan, levert dit je gegarandeerd tijdwinst en foutloze polissen op!

Workflow voor goedkeuring

DocSys biedt je een gestroomlijnde workflow voor het beoordelen, bewerken en goedkeuren van de polissen. Binnen DocSys kunnen ook automatisch meldingen worden verstuurd om te zorgen dat de polissen op tijd worden beoordeeld en goedgekeurd.

Tijdbesparing

Met DocSys en de integratie van meerdere ANVA-omgevingen en iDOS, is de tijd die nodig is om een polis op te stellen aanzienlijk korter geworden. Voorheen werden de polissen handmatig opgesteld door de betreffende tekstblokken te kopiëren en te plakken en werden polissen een paar keer heen en weer gestuurd ter controle. Nu wordt elke polis in een paar minuten gegenereerd en goedgekeurd, waardoor de kans op fouten geminimaliseerd is.

Group 23
  Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag! Wil je meer weten? Wij helpen je graag!

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico