Ontwikkelingen

Meer inzichten in de uitdagingen in de zorg

De Zorg en ICT Beurs 2023, hét grootste health tech event van Nederland, vond plaats van 13 t/m 15 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Als leverancier van de documentcreatie en output-oplossing DocSys stonden wij met een enthousiast team op deze beurs. Het evenement bood een uitstekende gelegenheid om nieuwe ontwikkelingen in de zorgsector te verkennen en interessante mensen te ontmoeten.

Gedurende drie dagen werden er diverse activiteiten georganiseerd, waaronder seminars, presentaties en workshops. Deze activiteiten waren gericht op het bevorderen van innovatie in de gezondheidszorg en het delen van kennis en ervaringen op het gebied van zorgtechnologie.

Onze stand, waarin we de mogelijkheden van DocSys presenteerden, trok veel belangstelling. DocSys is een geavanceerde documentcreatie en outputoplossing die door middel van slimme integraties met andere systemen efficiëntie en tijdswinst oplevert. Met behulp van DocSys kunnen zorginstellingen (met vooraf bekende data) efficiënter en nauwkeuriger documenten genereren, zoals bijvoorbeeld formulieren, medische dossiers, afspraken en verwijsbrieven, om deze vervolgens weer (automatisch) op te slaan, te publiceren of te mailen.

Tijdens de beurs hebben we veel interessante mensen gesproken, waaronder zorgprofessionals, IT-specialisten en beleidsmakers. We hebben uitgebreide gesprekken gevoerd over de uitdagingen waarmee zorginstellingen worden geconfronteerd op het gebied van documentcreatie en output en hoe DocSys kan bijdragen aan het verbeteren van deze processen.

Daarnaast waren tal van andere bedrijven en organisaties aanwezig die innovatieve oplossingen en technologieën voor de zorgsector aanboden. Het was inspirerend om te zien hoe de sector voortdurend evolueert en hoe nieuwe technologieën de zorg positief kunnen veranderen. Gedurende de drie dagen hielden vooraanstaande experts op het gebied van gezondheidstechnologie keynote-speeches. Ze boden inzicht in de toekomst van de zorg, de rol van technologie bij het verbeteren van de patiëntenzorg en de efficiëntie van zorginstellingen.

Zorg en ICT 2023 was voor ons een zeer succesvol evenement. We hebben niet alleen de kans gekregen om onze innovatieve oplossing aan een breed publiek te presenteren, maar ook waardevolle contacten gelegd en nieuwe inzichten opgedaan. We kijken ernaar uit om deel te nemen aan toekomstige edities van deze beurs en onze bijdrage te blijven leveren aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg.

Ons gemist op Zorg & ICT of wil je nog verder doorpraten over hoe je verschillende processen in zorgorganisaties succesvol kunt digitaliseren, optimaliseren én automatiseren? Neem dan contact op en we komen geheel vrijblijvend een demo geven.

Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
Group 23

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico