Ontwikkelingen

Onboardingsproces weer leuk in plaats van een hoop gedoe

Ben je HR-adviseur en heb je het idee dat je onnodig veel tijd én menskracht kwijt bent met het regelwerk rondom nieuwe medewerkers? Met DocSys is dit verleden tijd!

Bespaar jezelf zoveel mogelijk tijd

Ieder contract is anders: wel of geen proeftijd, concurrentiebeding, laptop of een auto van de zaak. Allemaal informatie die opgenomen moet worden in het HRM-systeem en de arbeidsovereenkomst. Dit kost elke keer veel tijd en fouten kunnen grote gevolgen hebben.

Integratie (e-)HRM-systemen

Human Resource Management gaat om mensen. Helaas ben je als HR- of P&O-medewerker vaak veel tijd kwijt aan administratieve zaken, zoals het invoeren en overtypen van gegevens, zoeken naar actuele informatie en zorgen dat informatie op de juiste manier gecommuniceerd en gearchiveerd wordt. Zonde, want dat kan veel efficiënter, zodat je weer meer aandacht kunt geven aan de mensen binnen de organisatie in plaats van aan de administratie en systemen.

Door de integratie met het HRM-systeem hoef je nooit meer NAW-gegevens of andere persoonsgebonden informatie over te typen of te kopiëren. De gegevens uit het HRM-systeem worden geautomatiseerd op de juiste plek in een document geplaatst en ook de juiste aanhef wordt automatisch gegenereerd. Via het slimme PDF-formulier kunnen gegevens van sollicitanten en nieuwe medewerkers geautomatiseerd in het HRM-systeem worden gezet. Het is dus zelfs niet nodig om éénmalig handmatig gegevens in te voeren. Je maakt volledig gepersonaliseerde correspondentie (ook mailings) zonder ooit nog gegevens te hoeven invoeren, overtypen of copy-pasten.

Employment Data Form (EDF)

Om het proces rondom het aannemen van nieuw personeel te vereenvoudigen en versnellen is het mogelijk om binnen DocSys een Employment Data Form (EDF) te implementeren. Een toegankelijk invulscherm helpt je bij het invoeren van de benodigde gegevens. Het EDF genereert met een druk op de knop een volledig gepersonaliseerd en foutloos contract met begeleidende brief en bijlagen in de juiste huisstijl.

Koppelingen

DocSys is gekoppeld met onder andere de volgende CRM-, ERP-, DMS- en HRM- systemen en databases: AFAS Profit, SAP, SAP SuccessFactors, Microsoft SharePoint, eWorX, ShareWorX, Microsoft Dynamics, DigiJust, PeopleSoft, Stars, SG|tobias, FileNet, Oracle, Microsoft Outlook, Corsa, Hummingbird, BusinessBase en Office 365/Office Online. Dit is slechts een greep uit de mogelijke koppelingen en integratie met alle andere systemen is in principe mogelijk.

DocSys maakt o.a. geautomatiseerde documentcreatie, workflows en digitale ondertekening mogelijk, waardoor je alle praktische zaken al geregeld hebt voordat de nieuwe medewerker aan zijn/haar eerste werkdag begint. Hierdoor wordt het onboardingsproces weer gewoon leuk in plaats van een hoop gedoe en veel werk.

Tijd overhouden voor het menselijke aspect

Wil je ook minder tijd kwijt zijn aan administratieve werkzaamheden en meer tijd overhouden voor de ontwikkeling van mens en organisatie? 

Neem geheel vrijblijvend contact op met Irene Timmerman via i.timmerman@b-ware.com of +31 53 789 0 987.

Group 23

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico