Woningcorporaties

DocSys voor woningcorporaties

Woningcorporaties hebben veel documenten te verwerken, waarbij zowel de woningcorporatie zelf als de huurders veel baat hebben bij een snelle afhandeling. Met DocSys richt je je documentprocessen efficiënt in en creëer je met intelligente sjablonen eenvoudig en snel automatisch ingevulde documenten die altijd voorzien zijn van de juiste huisstijl.

Wat levert DocSys op

  • Tijdwinst
  • Veilig en AVG-proof data uitwisselen
  • Documenten met een professionele uitstraling
  • Altijd actuele gegevens
  • Gestructureerde samenwerking verschillende afdelingen
  • Workflowmanagement
  • Veilig werken vanaf iedere locatie en met elk apparaat

Tijdwinst

DocSys heeft geïntegreerde koppelingen met het zaaksysteem, ECM of ERP, zodat de benodigde klantgegevens automatisch worden overgenomen en je met één druk op de knop overeenkomsten of gepersonaliseerde brieven kunt verzenden naar meerdere huurders tegelijk. Dankzij de contractgenerator kost het opstellen van huur- en koopcontracten veel minder tijd en zijn fouten uitgesloten.

Veilig en AVG-proof data uitwisselen

Het digitaal uitwisselen van gegevens is foutgevoelig en voldoet vaak niet aan de privacywetgeving. DocSys koppelt data los van werkprocessen en applicaties. De data wordt altijd bij de bron opgehaald en bewaard, in plaats van dat data veelvuldig wordt gekopieerd en in eigen systemen wordt opgeslagen. Hierdoor is de kans op het maken van fouten een stuk kleiner en weet je zeker dat de privacywetgeving gewaarborgd is.

Documenten met een professionele uitstraling

Bij DocSys kun je kiezen uit diverse standaard sets met daarin een sjabloon van een brief, agenda, memo, blanco document, rapport, huurcontract, factuur en verslag. Deze set is eenvoudig te personaliseren door het toevoegen van je eigen logo. Je kunt dus direct aan de slag en met een paar simpele klikken heeft elk document en huurontract een professionele uitstraling door het juiste gebruik van de huisstijl.

Gestroomlijnde samenwerking verschillende afdelingen

Documenten en huurcontract worden samengesteld op basis van dezelfde informatie, zoals disclaimers, contactgegevens of specifieke kenmerken. Met DocSys kan elke afdeling contracten en zaaksysteemdocumenten snel en op precies dezelfde manier opstellen en beheren. Met slechts een paar klikken kun je eenvoudig het juiste huurcontract genereren en de benodigde bijlages, zoals het bijbehorende clausuleblad en algemene voorwaarden automatisch toe laten voegen. De DocSys Workflow Manager geeft je inzicht in het proces van herziening, goedkeuring en ondertekening.

Wij werken o.a. voor

Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
Group 23

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico