Zorginstellingen

DocSys in de zorg

DocSys is een softwareapplicatie met slimme, flexibele modules waarmee je snel en efficiënt documenten kunt maken en beheren en gegevens uit andere systemen en databases aan elkaar kunt koppelen.

Wat levert DocSys op

  • Tijdwinst
  • Documenten met een professionele uitstraling
  • Veilig werken vanaf iedere locatie en met elk apparaat
  • Beveiligde koppeling met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD)
  • Altijd actuele gegevens
  • Koppeling met het BIG-register

Tijdwinst

DocSys helpt jou en je collega’s efficiënter documenten en patiëntendossiers te maken en aan te passen. Gegevens van de cliënt en de behandeling hoeven maar op een plek geregistreerd te worden. Dat scheelt tijd, voorkomt dubbele verslaglegging en maakt de kans op fouten kleiner.

Documenten met een professionele uitstraling

Met DocSys weet je zeker dat elke medewerker de huisstijl in alle documenten correct en volledig automatisch toepast. Daarnaast kun je op vestigingsniveau bepalen welke huisstijlkenmerken (logo, naam, locatie, etc.) worden gebruikt. Dit biedt het grote voordeel dat je hetzelfde huisstijlmodel kunt gebruiken voor vestigingen met een eigen of afwijkende identiteit.

Veilig werken vanaf iedere locatie en met elk apparaat

Medewerkers kunnen veilig vanaf iedere locatie en met elk apparaat werken in de centraal opgeslagen documenten. Of ze nu op kantoor achter een desktop of laptop zitten, bij een cliënt zijn, of onderweg of thuis vanaf hun tablet of smartphone werken. Vanzelfsprekend blijft daarbij de opmaak en inhoud van documenten gewaarborgd.

Beveiligde koppeling met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD)

DocSys kan gekoppeld worden aan vrijwel elk Elektronisch Patiëntendossier, zodat alle informatie over de patiënt toegankelijk is voor iedere zorgverlener, maar ook alle via DocSys ingevoerde gegevens worden opgeslagen in het centrale Elektronisch Patiëntendossier. Met het instellen van filters kan worden voorkomen dat te veel informatie over een patiënt wordt vrijgegeven. Alle gegevens uit het EPD worden versleuteld opgeslagen en verzonden

Altijd actuele gegevens

Met DocSys kun je de gegevens van je organisatie, medewerkers en cliënten centraal beheren. Hierdoor staan altijd de juiste gegevens in de correspondentiemiddelen.

Koppeling met het BIG-register

DocSys kan gekoppeld worden met het BIG-register. Hierdoor is het mogelijk om periodiek te controleren of registraties nog geldig zijn. Wijzigingen in het BIG-register worden automatisch gesignaleerd en verwerkt, zodat je BIG-data en dus de medische gegevens altijd correct en actueel zijn.

Wij werken o.a. voor

Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
CTA small

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico