Zorginstellingen

DocSys in de zorg

In de zorg is de administratie een tijdrovende klus. Dit gaat vaak ten koste van de tijd met de patiënt en beïnvloedt je werkplezier negatief. De documentgeneratietool van DocSys maakt de administratie een stuk eenvoudig en efficiënter, waardoor jij tijd overhoudt voor wat echt belangrijk is in je werk: de zorg voor je patiënten.

Wat levert DocSys op

  • Eenvoudige en efficiënte administratie
  • Meer tijd voor de zorg van patiënten
  • Veilige en actuele verwerking patiëntgegevens
  • Succesvolle digitalisatie, optimalisatie en automatisering processen
  • Veilig werken vanaf iedere locatie en met elk apparaat
  • Beveiligde koppeling met EPD, ZIS en ERP
  • Documenten met een professionele uitstraling
  • Koppeling met het BIG-register

Meer tijd voor de zorg van patiënten en cliënten

In DocSys zijn de verschillende werkprocessen gekoppeld en wordt alle data automatisch opgehaald en gebundeld in één systeem. Hierdoor hoef je geen dubbele handelingen meer uit te voeren en voorkom je fouten door het verkeerd overnemen van gegevens. Het workflowproces zorgt ervoor dat elk gecreëerd document of rapport op de juiste manier verwerkt wordt en indien nodig automatisch bij de juiste collega of afdeling terechtkomt voor autorisatie.

Veilig en betrouwbaar

Betrouwbaarheid en veilige verwerking van patiëntgegevens is essentieel binnen de zorg. DocSys is NEN7510 gecertificeerd en dat betekent dat de medische gegevens alleen toegankelijk zijn voor de daarvoor bevoegde personen en dat de gegevens die getoond worden altijd correct en actueel zijn.

Met DocSys voldoet jouw organisatie aan het deel van de AVG waarin passende informatiebeveiligingsmaatregelen voor persoonsgegevens worden vereist en aan vergelijkbare eisen van de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd en MedMij.

Gebruiksvriendelijk

Zorginstellingen in de geestelijke gezondheidszorg, verpleeg- en verzorgingshuizen, thuiszorg en gehandicaptenzorg komen capaciteit en vaardigheden te kort om digitaliseringstrajecten succesvol uit te voeren. DocSys werkt zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk en is eenvoudig te onderhouden en te beheren. De interface van DocSys wordt aangepast aan de wensen en de unieke werkwijze van de organisatie. Gegevens kunnen door de gebruikers worden ingevuld via duidelijke en begrijpelijke invulschermen en beslisbomen. Met DocSys kun je daadwerkelijk meerdere processen in je organisatie succesvol digitaliseren, optimaliseren en automatiseren.

WCAG

Om ervoor te zorgen dat zorginformatie voor iedereen toegankelijk is, werd in 2018 door het ‘Informatieberaad zorg’ besloten de WCAG als standaard op te nemen in de basisinfrastructuur van de zorg. Alle documenten die via DocSys gecreëerd worden voldoen aan de richtlijnen van de WCAG.

Altijd actuele gegevens

Met DocSys kun je de gegevens van je organisatie, medewerkers en cliënten centraal beheren. Hierdoor staan altijd de juiste gegevens in de correspondentiemiddelen.

Koppeling met het BIG-register

DocSys kan gekoppeld worden met het BIG-register. Hierdoor is het mogelijk om periodiek te controleren of registraties nog geldig zijn. Wijzigingen in het BIG-register worden automatisch gesignaleerd en verwerkt, zodat je BIG-data en dus de medische gegevens altijd correct en actueel zijn.

Wij werken o.a. voor

Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
Group 23

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico