Bedrijven

DocSys voor bedrijven

DocSys is de softwareapplicatie voor middelgrote en kleine bedrijven voor het moeiteloos opstellen van brieven, rapporten, facturen en verslagen met de juiste huisstijl en de meest actuele gegevens.

Wat levert DocSys op

  • Tijdwinst
  • Documenten met een professionele uitstraling
  • Altijd actuele gegevens
  • Multi Label Manager voor meerdere bedrijfsidentiteiten
  • Veilig werken vanaf iedere locatie en met elk apparaat

Tijdswinst

DocSys helpt jou en je collega’s efficiënter documenten te maken, met minder fouten en zonder onnodig overtypen of kopiëren en plakken vanuit oudere documenten. Zo heb je binnen een paar minuten duizenden gepersonaliseerde brieven en dankzij de Offertegenerator kost het maken van offertes veel minder tijd en zijn fouten uitgesloten.

Documenten met een professionele uitstraling

Bij DocSys kun je kiezen uit diverse standaard sets met daarin een sjabloon van een brief, agenda, memo, blanco document, rapport, offerte, factuur en verslag. Deze set is eenvoudig te personaliseren door het toevoegen van je eigen logo. Je kunt dus direct aan de slag en met een paar simpele klikken heeft elk document een professionele uitstraling door het juiste gebruik van de huisstijl.

Altijd actuele gegevens

DocSys wordt standaard geleverd met adresboeken waarin je de gegevens van je organisatie, medewerkers en klanten centraal kunt beheren. Hierdoor staan altijd de juiste gegevens in de correspondentiemiddelen.

Multi Label Manager

Als je organisatie meerdere bedrijfsidentiteiten of -onderdelen heeft, kun je met behulp van de Multi Label Manager eenvoudig correspondentie maken die is voorzien van de juiste gegevens en huisstijl. De Multi Label Manager is een soort logobibliotheek. Een logo wordt gekoppeld aan een organisatieonderdeel, locatiegegevens en juridische gegevens. Op basis van het profiel van de medewerker wordt de meest logische combinatie (logo en bedrijfsgegevens) als default ingesteld, maar mensen kunnen ook documenten maken namens een ander bedrijfsonderdeel. Ze kiezen dan het juiste bedrijfsonderdeel waarna het logo en de locatie- en juridische-gegevens van het organisatieonderdeel automatisch in het huisstijlmodel worden geplaatst. Dit biedt het grote voordeel dat je hetzelfde huisstijlmodel kunt gebruiken voor bedrijfsonderdelen met een eigen of afwijkende bedrijfsidentiteit. Je kunt switchen van bedrijfsonderdeel, afdeling en/of huisstijl, terwijl de inhoud van het document bewaard blijft.

Veilig werken vanaf iedere locatie en met elk apparaat

Medewerkers kunnen veilig vanaf iedere locatie en met elk apparaat werken in de centraal opgeslagen documenten. Vanzelfsprekend blijft daarbij de opmaak en inhoud van documenten gewaarborgd.

Wij werken o.a. voor

Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
Group 23

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico