Verzekeringsmaatschappijen

DocSys in de verzekeringen

DocSys is een softwareapplicatie met slimme, flexibele modules waarmee je snel en efficiënt documenten kunt maken en beheren en gegevens uit andere systemen en databases aan elkaar kunt koppelen.

Wat levert DocSys op

  • Tijdwinst
  • Documenten met een professionele uitstraling
  • Altijd actuele gegevens
  • Gestructureerde samenwerking verschillende afdelingen
  • Workflowmanagement
  • Veilig werken vanaf iedere locatie en met elk apparaat

Tijdwinst

DocSys helpt jou en je collega’s efficiënter documenten en contracten te maken, met minder fouten en zonder onnodig overtypen of kopiëren en plakken vanuit oudere documenten. Zo heb je binnen een paar minuten duizenden gepersonaliseerde brieven en dankzij de contractgenerator kost het opstellen van verzekeringspolissen veel minder tijd en zijn fouten uitgesloten.

Documenten met een professionele uitstraling

Bij DocSys kun je kiezen uit diverse standaard sets met daarin een sjabloon van een polis, brief, agenda, memo, blanco document, rapport en contract. Deze set is eenvoudig te personaliseren door het toevoegen van je eigen logo. Je kunt dus direct aan de slag en met een paar simpele klikken heeft elk document en contract een professionele uitstraling door het juiste gebruik van de huisstijl.

Altijd actuele gegevens

DocSys wordt standaard geleverd met adresboeken waarin je de gegevens van je organisatie, medewerkers en klanten centraal kunt beheren. Hierdoor staan altijd de juiste gegevens in de correspondentiemiddelen.

Gestructureerde samenwerking verschillende afdelingen

Bijna ieder document en verzekeringspolis wordt samengesteld op basis van dezelfde informatie, zoals disclaimers, polisvoorwaarden, contactgegevens en specifieke kenmerken. Met DocSys kan elke afdeling polissen en correspondentie snel en op precies dezelfde manier opstellen en beheren.

Workflowmanagement

DocSys helpt niet alleen om professioneel en efficiënt documenten te maken. De Workflow Manager geeft je ook inzicht in het proces van herziening, goedkeuring en ondertekening.

Veilig werken vanaf iedere locatie en met elk apparaat

Medewerkers kunnen veilig vanaf iedere locatie en met elk apparaat werken in de centraal opgeslagen documenten. Vanzelfsprekend blijft daarbij de opmaak en inhoud van documenten gewaarborgd.

Wij werken o.a. voor

Contact

Vrijblijvend advies over wat DocSys voor jouw organisatie kan betekenen?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem nu contact op voor een vrijblijvend advies of maak een afspraak voor een gratis demonstratie op jullie locatie.
Contact opnemen
CTA large
CTA small

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico